2020-12-15

"FACEBOOK" - Gerasimos Grammatikopoulos: ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙ COVID-19 ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ


Του φαινεται περιεργο και εξανισταται ο καθε λακαμας, που η μονη γνωση ιατροδικαστικης που εχει ειναι μεσω του CSI:Miami, γιατι λεει δεν γινονται νεκροτομες στα θυματα του Covid-19. 


Να κανουμε νεκροτομη για ποιο λογο μωρε ξοανο; Μπας και σε πεισουμε; Αφου μετα θα εφευρεις καποια καινουρια κλαπατσιμπανια να μας πεις. Ετσι εχει μαθει το κλουβιο σου το μυαλουδακι να δουλευει. Στο τελος θα πρεπει - κατ' εσε - να αποδειξουμε ΕΜΕΙΣ οτι δεν υπαρχει διαστημικη τσαγιερα σε τροχια και όχι εσυ που το ισχυριζεσαι (α ρε φουκαρα Russell...).


Να κανουμε νεκροτομη σε σωρο που ακομα και η κηδεια γινεται με ειδικα μετρα λογω υψηλης μεταδοτικοτητας, αλλα εσυ θες να απλωσουμε πνευμονια και μυαλα στο τραπεζι, να παρασκευαστουν δειγματα για μικροσκοπιο, δειγματα ομογενοποιημενα για χρωματογραφια και βιοχημικους ελεγχους. Να αποκλειστει δλδ, μιας και μιλαμε για κινδυνο μεταδοσης μεσω αερολυματος, ο θαλαμος του νεκροτομειου με ειδικες στεγανες πορτες και προθαλαμο αρνητικης πιεσης, να μπαινουν μεσα ιατροδικαστες και βοηθοι με πρωτοκολο ΡΒΧΠ για να κανουν τι ακριβως;


- RT PCR που θα δειξει παρουσια του RNA του SARS-CoV-2; Ναι το εχουμε ηδη αυτο.

- Παρασκευασματα οπτικης μικροσκοπιας απο το πνευμονικο παρεγχυμα που θα αποδειξουν την διαμεση πνευμονιτιδα; Ναι, μια χαρα την δειχνει και η CT θώρακος. 

- Παρασκευασματα θρομβοεμβολων απο μεγαλα και μεσαια αγγεια λογω του DIC; Ναι, το ξερουμε ηδη απο triplex αγγειων, αξονικες και μαγνητικες... τιποτα καινουριο.

- Παρασκευασματα εγκεφαλικου ιστου για την διαπιστωση προσβολης του από τον ιο τον ίδιο ή απο μια αυτοανοση φλεγμονη  που προκαλεσε; Ναι, το ξερουμε απο την κλινικη εικονα και την MRI.

- Παρασκευασματα μυοκαρδιου για την μυοκαρδιοπαθεια που προκαλει ο SARS-CoV-2; Ναι, επισης γνωστο, επισης διερευνησιμο εν ζωη μεσω U/S καρδιας. 

Οποτε; Οποτε τιποτα. Απλα το παιζει agent των X files ή των Men In Black ο καθε μπροκολος "που ξερει απο αυτα" και χαιρονται απο κατω οι ανθυπο-μπροκολοι που "επιβεβαιωνεται" το συναισθηματικα βολικο για εκεινους σεναριο πως "μας κοροϊδευουν" γιατι η παραδοχη της τυχαιοτητας του φαινομενου της ζωης και πως "ναι ρε, μπορει ετσι απλα και να ψοφησεις" ειναι τουλαχιστον τρομακτικη για τους αναπαυτικα ζεσταμενους στον καναπε κωλαρινους τους. 


Το (ρητορικο) ερωτημα ειναι γιατι καποιοι δινουν μικροφωνα σε αυτα τα νουμερα. Η απαντηση ειναι γιατι ετσι παιζουν την βρωμικη πολιτικη ατζεντα τους χωρις να πρεπει να κατηγορηθουν οι ιδιοι οτι τα ειπαν. Πολλα μπορεις να τους αποκαλεσεις αυτους τους μαρκουτσοφορους και μαρκουτσο-χρηματοδοτες, αλλα παντως οχι χαζους.


ΠΗΓΗ

"FACEBOOK" 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218164390812016&id=1556176334