2021-07-20

KITASUMBA / Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ - ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA: ΑΚΙΔΑ ΕΔΩ, ΑΚΙΔΑ ΕΚΕΙ, ΑΚΙΔΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ...

 

 

 Εμβόλια mRNA: ακίδα εδώ, ακίδα εκεί, ακίδα παραπέρα...

https://youtu.be/_Lohun8ixdQ



KiTaSuMbA / Γ. Γραμματικόπουλος - Νευρολόγος

Jun 27, 2021

Μερικές Επιστημονικες Διευκρινησεις.

Α. Οι θρομβωσεις με ανοσοεπαγωμενη (αυτοανοση) θρομβοκυτταροπενια (VIPIT) ειναι παρενεργεια ΜΟΝΟ των εμβολιων με Αδενοϊο Φορεα και οχι ολων των εμβολιων για την Covid-19, οφειλονται στον ιικο φορεα και οχι την πρωτεινη Spike, διαπιστωνονται με την θρομβοκυτταροπενια (μειωση του αριθμου αιμοπεταλιων) και την παρουσια αυτο-αντισωματων anti-PF4 και ναι, ειναι σπανιες.

Β. Η πρωτεϊνη Spike που παραγεται απο τα εμβολια μενει στον δελτοειδη σας και τους λεμφαδενες που τον αποστραγγιζουν ΜΟΝΟ. Δεν κοβει σουλατσα γυρω γυρω στο κορμι σας ουτε παραγεται συνεχως. Η ΨΕΚΑ χοροπηδαει για ενα paper που καταφερε να βρει ολοκληρη Spike και οχι κομματιασμενη (και αρα ανενεργη) σε 3 δειγματα απο 13 ολα κι ολα εθελοντων που εμβολιαστηκαν, με την τεχνικη SIMOA - τεχνικη που ανιχνευει μεχρι και 1 μονο ΜΟΡΙΟ στο δειγμα. Αυτο σημαινει οτι η παρουσια αθικτης Spike στην κυκλοφορια αιματος στον εμβολιασμενο στην χειροτερη των περιπτωσεων θα πιασει μερικα πικογραμμαρια και αυτο για μερικες ωρες το πολυ - ποσοτητα που ειναι τοσο ελαχιστη που επρεπε να εφαρμοσουν αυτη την ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΗ τεχνικη για να την βρουν. Επειδη η αλληλεπιδραση με τον υποδοχεα ACE-2 ειναι 1:1, τα κυτταρα που θα νιωσουν την "τοξικοτητα" της ειναι μετρημενα στα δαχτυλα. Αναριθμητα περισσοτερα κυτταρα του ενδοθηλιου σας σας βλαστημανε καθε μερα που χλαπακιασατε την πετσουλα απο το ψητο ή το κρουασαν με την πραλινα που εσταζε απο το πλαι παρα επειδη τρακαρανε με ενα - δυο μορια Spike ONCE IN A LIFETIME! Αν επιμενετε οτι αυτες οι "ΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ" ειναι κατα οποιοδηποτε τροπο συγκρισιμες με το viral shedding της νοσησης και αρα συγκρισιμος ο κινδυνος (ΤΙΙΙΙ;;;;!!!), απλα μας αποδεικνυετε οτι οχι μονο ειστε ασχετοι αλλα και ΜΗ ΔΙΑΣΩΣΙΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Και για να τελειωνουμε με καθε τρομολαγνικο τιτλο για clickbait απο ΜΜΕ πεμπτης κατηγοριας. Correlation is not causation. Οτι κατι συνεβη χρονικα κοντα σε κατι αλλο δεν σημαινει οτι εχουν αιτιολογικη σχεση. Αυτος ο τροπος σκεψης ειναι τυπικος του προληπτικου δεισιδαιμονα και οχι του επιστημονα: "φορεσα τρυπια αριστερη καλτσα και περασα το μαθημα ΑΡΑ καθε φορα που δινω μαθημα θα φοραω τρυπια καλτσα στο αριστερο ποδι και θα το περναω".
 

Για να μας πεισετε αγαπητα ψεκαστηρια οτι συμβαινει κατι εχετε μοναχα 2 δρομους:
 

1. Να μας καταδειξετε τον μηχανισμο με τον οποιο συμβαινει. Οπως λοιπον για τα AdV εμβολια καταδειχτηκε ο μηχανισμος VIPIT με τα αυτοαντισωματα anti-PF4, ετσι θα πρεπει να αποδειξετε οτι τα mRNA προκαλουν με αυτον ή αλλο μηχανισμο θρομβωσεις, μεταλλαξεις, μαγνητισμους ή οτι αλλη υπερηχητικη μπουρδα μας τσαμπουνατε.
 

2. Να διαπιστωσουμε ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αυξηση συχνοτητας ενος φαινομενου στους εμβολιασμενους σε σχεση με τον πληθυσμο ελεγχου, που σημαινει οτι οι 2 ομαδες θα πρεπει να ειναι ΖΥΓΙΣΜΕΝΕΣ κατα ηλικια και κατα ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. Το να αμολατε ανεκδοτικα μεμονωμενα περιστατικα για κατι που συμβαινει και στον γενικο πληθυσμο επειδη απλα εμβολιαστηκαν δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ. Ποσος ειναι ο επιπολασμος για φλεβοθρομβωση στον γενικο πληθυσμο; Στους εμβολιασμενους με pfizer ΖΥΓΙΣΜΕΝΑ κατα ηλικια και λοιπους παραγοντες κινδυνου ποσο ειναι; Αν εχουν στατιστικα σημαντικη διαφορα τοτε να σας ακουσουμε.
Οτιδηποτε αλλο ειναι ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΙΣΜΟΣ.